Ana içeriğe atla
Foca Otellerinde İçerik Pazarlama Neden Uzun Bir Oyun (ve Nasıl Oynanır)

Üç gün boyunca ABD ve Kanada'nın her yerine uçtuk, şirket değerlerinden bahsediyoruz, nerede olduğumuz ve nereye gidiyoruz.

Foca Otellerinde  Şirketimiz uzaktan çalışıyor, bu yüzden bu toplantıdan önce meslektaşlarımın çoğu ile tanışmamıştım. Bu üç gün boyunca, destek ekibimizle ilişkiler kurdum, geliştiricilerimizle poker oynadım ve seksenli yıllarda editör ekibimle bağlantı kurdum.

Yönetim ekibimiz uzun vadede düşünüyor. Hepimiz bir araya gelmek, plan yapmak, gülmek ve hayal kurmak için hepimiz biliyoruz ki, Patrick Swayze's Road House'un uzun zaman, uçak bileti, otel odaları, yemekler ve gece görüşlerinin maliyeti aştığını biliyoruz. . Tony Clark'a sor.

Ve eğer bunu biliyor ya da bilmiyorsan, içeriğiyle uzun bir oyun oynuyorsun.

Foca Otellerinde  Çevrimiçi stratejinizi geliştirmenin birkaç yoluna bir göz atalım.

Yana doğru bakmaya başlama zamanı ...
Uzun vadeli satış mektubunun hala bazı bağlamlarda çalıştığını biliyoruz.

Foca Otellerinde  Metin yazarları gerektiğinde kullanır. Ancak, 4.000 kelimelik bir satış sayfası yazmak yerine, akıllı içerik pazarlamacıları, bir yandan satış mektubu olarak adlandırılanları kullanmaktadır.

Her şeyi tek sayfalık tek adımlı bir dönüşümde oynamak yerine, mesajımızı aylar ve yıllar boyunca yaydık. Birçok farklı türde blog yayını kullanıyoruz ve içeriği yaklaşık bin kelimelik bir yığın halinde yayınlıyoruz.

Bu yöntemle ilişkiler kurup satıyorsunuz, sadece uzun oyunu oynuyorsunuz. Yıllardır satmıyorsunuz, ama dakikalar veya saatler içinde.

Yayınladığınız tüm makaleler blogunuzda farklı işlevler sunar, ancak nihai hedefiniz her zaman görünür. Bir müşteriyi müşteriye dönüştürmek iki yıl alabilir, bu da sorun değildir. Bu arada, okuyucunuz değişecek ve değişecek ve insanlar içerik akışınızda farklı yerlere girecek.

Foca Otellerinde  İçerik planınızı iyi yapılandırırsanız, beklentileriniz sanal konveyör bandında hedefinize doğru hareket etmeye devam edecektir - bu satış işlemini gerçekleştirecektir.

Ve her zaman, potansiyel olarak değerli bir varlık (içerik açısından zengin web siteniz) oluşturduğunuz bir varlık yaratıyorsunuz.

Foca Otellerinde  makalesinin birkaç örneğine bakalım ve neden sitemizde farklı yayın türlerini yayınladığımızı (ve her gün uzun oyuna nasıl baktığımızı) konuşalım.

Köşe taşı içeriği oluştur
efsanevi ser  ya da - Copywriting 101 gibi dizilerden bazıları - konunun temel dayanağını açıklıyor.

Foca Otellerinde  Bunları SSS gönderileri olarak düşünebilirsiniz - müşterilerinizin ve beklentilerinizin beklediği soruları yanıtlarlar.

10 Adımlı İçerik Pazarlama Kontrol Listesi başka bir  köşe taşı parçasıdır. Bu makalede Sonia şöyle diyor:

Foca Otellerinde  Platformunuzun köşe taşı, kitlenizi çeken ve ilgilendiren konulardan gelir. Yeni başlıyorsanız, hangi ilgi alanları ile başlayacaksınız, ilginizi çekecek ve oradan gözlemleyebilecek ve adapte edebileceksiniz.

Siteniz yepyeni ise, temel inançlarınızı ve değerlerinizi gerçekten kapsayan yaklaşık 10 reklam başlatın. Sitenizin her bir okuyucusunun bilmesini istediğiniz şeyi düşünün.

Temel makaleler uzun oyununuz için önemlidir, çünkü yeni okuyucular genellikle web sitenizi bulacaktır.

Foca Otellerinde  Varolan okuyucular onları sevecek, çünkü öznenin temellerine yeni bir bakış atmaktan çekinmiyor. Temel içerik, bir web sitesi sahibinin ekmek ve tereyağıdır, çünkü bağlantılar ve sosyal paylaşımlar sürekli olarak 7/24, 365'te.

Okuyucular için : https://www.foca1887otel.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eski Foça Pansiyonları 2018

Eski Foça Pansiyonları Nasıldır ? Foça Pansiyonları  kişisel bir karşılama notu alıyorlar. Bir kopyası var - doldurulmuş bir bebek. Booking Eski Foça kitabını, Foça Butik Otelleri Booking alıyorlar. İlginçtir ki, kadınlardan çok erkekler. Ama aile için ayırma erkekler olup olmadığını bilmiyorum. Eski Foça Belediyesi baş parmakları yok, bu notları yazarken onun için boşluk çubuğuna girmek zorundayım ve bu haftasonu beş yaşındaydım -aynı haftasonu için beş yaptı - sadece bir kadın oldu. Eski Foça Pansiyonları Ve Foça Butik Otelleri ve soslu olması lazım. Onu mutlak en sevdiğim davranır bonito gevreği. Gelen bir Foça beyefendi vardı ve onları Türkiye'den getirdiler. Eski Foça bunu bilecekti ve onu tanıyordu. Eğer onu gördüyse, onu bekleyen asansörde oturacaktı. İnanılmazdı. Foça Gezi Rehberi Ve Foça Tekne Turları İle Foça Adalarını Keşfetme Şansı Yeniden Belediye Başkanı Eski Foça  Hayvanları İttifakları ile ortaklık yapıyoruz. Başlıca oyuncularımız aşağı ve tüm "Booking

Foça Otel ve Foça Kafeterya Rehberi 2018

Foça Kafe Rehberi Foça Otel ; Eski Foça Kafeleri Foça Trio Kafeler Foça Gezi Rehberi Eski Foça Belediyesi Böylece, Kasım ayında başlayarak,  Foça Festivalleri oda servisinize veya barın faturanıza hemen hemen her şeyi ekleyebilirsiniz. Evinizde muhteşem görünen spot tahitler? Foça Balık Avı  kartınızı hızlıca kaydırarak Foça Antik Kent Tarihi  bir çifti sipariş edin. Foça Otelin ikinci katında Grand Salon'da bulacağınız sınırlı sayıda Eski Foça Balıkçı Kasabası Gezi Rehberi kazandıracak. Kristal kataloğu menüsü 180 ürün içeriyor olsa da, orada durmaz. Foça Tekne Turları  "her şey potansiyel olarak satılıktır" dedi.
Foça Otel Foça otellerinde TripAdvisor Trip Anında Rezervasyon ile Bağlanın Gelişmiş arama seçenekleri ve ayrıntılı otel bilgileri Foça otellerinde  bulunabilir. TripAdvisor ziyaretçileri bizi TripAdvisor'dan arayabilir ve Foça otellerinde TripAdvisor'da otel rezervasyonu yapabilir. Foça Otellerinde Neden TripAdvisor'da Anında Kitap kullanıyorsunuz? Doğrudan Foça otellerinde  rezervasyonunu teşvik eden ek bir dağıtım kanalı isteyen Foça otelleri için harika bir adım. Birçok otel OTA'ları kullanarak doğrudan satın alma başına en düşük maliyetle Foça Otellerinde  rezervasyon yapabilir; Sıkıntılı hisse senetleri içindeki dağıtımı arttırın veya düşük dönemlerde doğrudan rezervasyonu arttırın. TripAdvisor, güvenilir bir platform ve tek bir girişe sahip bir web sitesidir. Bu nedenle, otellerin OTA rezervasyonu sırasında kullandıkları bazı avantajları geri almalarına yardımcı olur. Foça Otel bu yeni kanaldan ne kazanıyor? Foça Otellerinde Anında Rezervasyonlar (risk yo