Ana içeriğe atla
Foça Otellerinde 5 Yollu Otel, Sosyal Medyayı Kullanmayı Planlıyor ve 2019'de Büyümek İçin Analitiği Araştırıyor
İtibar Yönetimi'nin geçen yılki ana odak noktalarından biri, müşterilerimizin sosyal ağlardan, satış ve pazarlamadan operasyon ve gelir yönetimine kadar bilgileri kullanmalarına yardımcı olan bir katılım programı oluşturmaktı.  Dünyanın dört bir yanındaki binlerce otel şirketindeki yöneticilerle yapılan görüşmelere ek olarak, bu şirketlerdeki inovasyon ekipleriyle yapılan strateji oturumları - ekibimiz sosyal medyayı kullanmak ve gelecek yıl büyümek için analitiği gözden geçirmek için beş temel fırsat belirledi.



Foça Otellerinde 1: Sosyal analitik, stratejik gelir yönetimi kararlarına dahil edilecektir.

Foça Otel 1887, geçen yılki stratejik fiyatlandırma kararlarında çevrimiçi misafir memnuniyeti endekslerinin kullanımına öncülük eden ilk otel gruplarından biriydi.Foça Otellerinde Gelecek yıl boyunca, giderek daha fazla sayıda otel, iç misafir deneyimi geliştirme etkinliklerine odaklanmak için çevrimiçi misafir memnuniyeti raporlarını kullanarak RevPAR'ı optimize edecek ve daha sonra daha stratejik stratejik kararlar alacaktır. Foça Otellerinde Konuk memnuniyetini artırarak finansal performansı artırma fırsatı ,Foça  Üniversitesi Ağırlama Araştırma Merkezi tarafından 2 yıllık bir İtibar Yönetimi o ve  anketi ve bir otelin Küresel İnceleme Endeksi  ile bir bağlantı yapan bir çalışmada yapılan bir çalışmada doğrulandı. doluluk ve ortalama günlük fiyatlar.

Foça Otellerinde 2: Sosyal medya ve analiz analizi otel yatırımı ve operasyonlarında kilit rol oynayacaktır.


Foça Otellerinde Geleneksel olarak, bir otel varlığının değeri; zemine, binaya ve gelecekteki gelir beklentisine dayanıyordu. Bugün, anlayışlı yatırımcılar bir otelin misafir memnuniyetini karşılama veya aşma kabiliyetinin gelecekteki gelir beklentileri üzerinde doğrudan ve sürekli bir etkiye sahip olduğunun farkındalar. Bu nedenle, otel yatırımcıları için durumun belirlenmesi sürecinin bir parçası olarak rekabetçi çevrimiçi geribildirim analizi artmaktadır.

Foça Otellerinde İtibar Yöneticisinde, hem alıcı hem de satıcı için varlık değerini ortaya çıkarmak ve finansal getirileri artırmak için çevrimiçi itibar ve sosyal medya analitiği sağlamak amacıyla artan sayıda otel yatırımcısı ve işlem danışmanı ile birlikte çalışıyoruz.

Foça Otellerinde  3: Sosyal medya ve analiz analitiği, kilit bir yönetim yönetimi karar vermede rol oynayacaktır.

Gelir yönetimi, otel yöneticilerinin performansı optimize etmek için sosyal medya ve çevrimiçi inceleme analizlerini kullandıkları tek alan değildir. İtibar Yönetimi birlikte çalıştığımız oteller genel çevrimiçi konuk memnuniyeti endekslerine, iş departmanı endekslerine ve müşteri demografisine   bağlantıları aracılığıyla erişebiliyor ve daha iyi yönetim kararları için bu sosyal verilere dahili iş performansı verileriyle çapraz referans veriyor. Ayrıca, müşteri memnuniyeti trend raporlarını yabancı istihbarat sistemlerindeki verilerle karşılaştırarak, yeni fırsatları ortaya çıkarmak ve Foça Otellerinde  rekabet avantajı sağlamak için daha zengin bir bilgi kümesi oluşturur.

Foça Otellerinde 4: Otel kalite kontrolü ve rekabetçi kıyaslama giderek daha fazla çevrimiçi konuk değerlendirmesine dayanacaktır.

Foça Otellerinde  Artan sayıda otel markası ve bağımsız mülk, çevrimiçi geri bildirim sunan, konuk deneyimine dürüst bir bakış açısı ve kalite standartlarıyla nasıl karşılaştırılacağı hakkında açık sanal 7/24 gizemli müşteri kalitesi arıyor. Foça Otellerinde  Düzinelerce kaynaktan gelen yüzlerce konuk yorumundan gelen geri bildirim trendlerini birleştirmek, yinelenen sorunların tam olarak anlaşılmasını sağlayabilir ve rekabetçi bir kümenin analitik incelemesi, iyileştirme alanlarına öncelik verebilir.

Foça Otellerinde  5: İtibar yönetimi, daha iyi dinleme stratejileri ile proaktif hale gelecektir.

Foça Otellerinde  Otelciler, çevrimiçi itibarın çevrimdışı bir deneyim ile başladığının farkındalar.Foça Otellerinde   Geçmiş konuk memnuniyeti anketi verilerini İtibar Yönetimi  panosuyla birleştirerek ve çeşitli gerçek zamanlı geri bildirim kaynaklarıyla birleştirerek itibarlarını proaktif olarak yönetmek için adımlar atabilirler.

Müşterilerimiz Foça Otel 1887  Kalite Direktörü  şunları söyledi:

Foça Otellerinde   Online itibarı işimiz için çok önemlidir. Konuk anketlerini doğrudan geri bildirim programımıza eklemek, otelimizdeyken misafirlerimizden haber almamızı sağlar; Böylece, çevrimiçi bir yorum yayınlamadan veya yorum yapmadan önce, konukların deneyimlerini geliştirme fırsatını yakalarken girdilerine yanıt verebilir. "

Anlayışı eyleme dönüştürün

Foça Otellerinde  İş analizi, yalnızca mobilize edildiğinde yatırım getirisini ve sosyal bilgileri beş kategoride kullanarak, Foça Otellerinde  oteller sosyal medyanın yatırım getirisinin anahtarını daha da büyük bir şekilde açmaya hazırdır.

Kaynak: https://www.focaotel1887.com/odalar/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eski Foça Pansiyonları 2018

Eski Foça Pansiyonları Nasıldır ? Foça Pansiyonları  kişisel bir karşılama notu alıyorlar. Bir kopyası var - doldurulmuş bir bebek. Booking Eski Foça kitabını, Foça Butik Otelleri Booking alıyorlar. İlginçtir ki, kadınlardan çok erkekler. Ama aile için ayırma erkekler olup olmadığını bilmiyorum. Eski Foça Belediyesi baş parmakları yok, bu notları yazarken onun için boşluk çubuğuna girmek zorundayım ve bu haftasonu beş yaşındaydım -aynı haftasonu için beş yaptı - sadece bir kadın oldu. Eski Foça Pansiyonları Ve Foça Butik Otelleri ve soslu olması lazım. Onu mutlak en sevdiğim davranır bonito gevreği. Gelen bir Foça beyefendi vardı ve onları Türkiye'den getirdiler. Eski Foça bunu bilecekti ve onu tanıyordu. Eğer onu gördüyse, onu bekleyen asansörde oturacaktı. İnanılmazdı. Foça Gezi Rehberi Ve Foça Tekne Turları İle Foça Adalarını Keşfetme Şansı Yeniden Belediye Başkanı Eski Foça  Hayvanları İttifakları ile ortaklık yapıyoruz. Başlıca oyuncularımız aşağı ve tüm "Booking

Foça Otel ve Foça Kafeterya Rehberi 2018

Foça Kafe Rehberi Foça Otel ; Eski Foça Kafeleri Foça Trio Kafeler Foça Gezi Rehberi Eski Foça Belediyesi Böylece, Kasım ayında başlayarak,  Foça Festivalleri oda servisinize veya barın faturanıza hemen hemen her şeyi ekleyebilirsiniz. Evinizde muhteşem görünen spot tahitler? Foça Balık Avı  kartınızı hızlıca kaydırarak Foça Antik Kent Tarihi  bir çifti sipariş edin. Foça Otelin ikinci katında Grand Salon'da bulacağınız sınırlı sayıda Eski Foça Balıkçı Kasabası Gezi Rehberi kazandıracak. Kristal kataloğu menüsü 180 ürün içeriyor olsa da, orada durmaz. Foça Tekne Turları  "her şey potansiyel olarak satılıktır" dedi.
Foça Otel Foça otellerinde TripAdvisor Trip Anında Rezervasyon ile Bağlanın Gelişmiş arama seçenekleri ve ayrıntılı otel bilgileri Foça otellerinde  bulunabilir. TripAdvisor ziyaretçileri bizi TripAdvisor'dan arayabilir ve Foça otellerinde TripAdvisor'da otel rezervasyonu yapabilir. Foça Otellerinde Neden TripAdvisor'da Anında Kitap kullanıyorsunuz? Doğrudan Foça otellerinde  rezervasyonunu teşvik eden ek bir dağıtım kanalı isteyen Foça otelleri için harika bir adım. Birçok otel OTA'ları kullanarak doğrudan satın alma başına en düşük maliyetle Foça Otellerinde  rezervasyon yapabilir; Sıkıntılı hisse senetleri içindeki dağıtımı arttırın veya düşük dönemlerde doğrudan rezervasyonu arttırın. TripAdvisor, güvenilir bir platform ve tek bir girişe sahip bir web sitesidir. Bu nedenle, otellerin OTA rezervasyonu sırasında kullandıkları bazı avantajları geri almalarına yardımcı olur. Foça Otel bu yeni kanaldan ne kazanıyor? Foça Otellerinde Anında Rezervasyonlar (risk yo